OK Skeidis treningsløp våren 2022

Hei og velkommen til vårens treningsløp! Vi starter opp etter noen år med diverse restriksjoner, og har gjort to større endringer fra tidligere års opplegg. Som det fremgår av lista, vil vi ha fast oppmøte fra Bamble ungdomsskole (mellom U-skole, flerbrukshall og Bamble VGS) på Grasmyr denne våren. «Off, der vet jeg jo hvor ALLE detaljer er», tenker du kanskje? Frykt ikke, for endring nummer to er at hvert løp vil være lagt opp med et eget fokusområde. Først ut tirsdag 26. april, er retningsorientering hvor fokuset er å holde riktig kurs i terrenget.

Det legges opp til at det skal være poster og løyper som passer alle ferdighetsnivåer. Nybegynner, C – nivå for de litt mer øvet og A – nivå for de som mestrer orientering godt. Tradisjonelt har nybegynnerløypa vært ei kort barneløype. Vi prøver i år å få noen N – løyper som det er litt lengde på for de som ønsker en litt lengre tur, men er nybegynnere på orienteringsfronten. Skeidis tirsdagstrening er åpne for alle, og du trenger ikke være medlem i OK Skeidi for å prøve deg litt videre med orientering fra Stolpejakten eller Turorientering.

Erling Grammeltvedt vil lage løypene, og den ansvarlige som er satt opp på treningene setter poster ut og er til stede på samlingsplassen for å organisere treningen med utdeling av kart og tidtaking.

Du kan starte når du vill på treningen mellom kl 17:30 – kl 18:30. Det er fleksibelt, men fint om så mange som mulig prøver å være klare fra start. Da ser vi flere i skogen rundt oss, og så får vi med oss litt av det sosiale før og etter! Tidlig start gir muligheter for andre aktiviteter senere, være med på legging av små barn, eller bare være ferdig trent og nydusjet til Dagsrevyen.

Er du ny, kan du låne tidtakingsbrikke og kompass på treningen av OK Skeidi. Syntes du orientering på denne formen er moro, hjelper vi deg med hvor du får tak i egen brikke og kompass. Ut over dette trenger du egentlig ikke annet enn klær du liker å løpe i og sko som har litt godt grep og tåler å bli sølete.

Selv om det heter «treningsløp», er det ikke løpeplikt! En gåtur i naturen i et passe tempo på jakt etter poster er godt for kropp og sjel!

Vell møtt, O-hilsen Erling og Åsmund

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.