OK Skeidis treningsløp høsten 2022

Har du hørt eller selv sagt at «Nå må vi komme oss i gang/form etter all kosen i sommer»? Nå førstkommende tirsdag (23. august) hjelper vi deg i gang, og vi starter opp med høstens treningsløp. 23. og 30. august vil treningsløpet går fra 1000-års stedet i Krogshavn (plassen med Full City-ankeret). Det er fortsatt god badetemperatur, så de som ønsker kan ta med badetøy for en dukkert etter treningen.

Vi håper å se gamle kjente, men også nye fjes i høst. Vi vil på treningsløpene også arrangere en enkel nybegynnertrening med en gjennomgang av hva orientering er, hvordan et kart er bygget opp og hvordan vi med kartet kan finne frem fra start til mål i en orienteringsløype. 

Orientering passer for de som starter i 3.klasse i høst (2014-kullet) og frem til du har fått fast plass på et av kommunens overnattingstilbud for eldre. Orientering er med andre ord en idrett der hele familien og flere generasjoner kan være med sammen. Du som (beste)forelder kan være med på løp i din egen løype etter ferdighet og alder, mens den unge håpefulle tar sin egen løype.  Påmelding for nybegynnere finner du her: https://forms.gle/VNFUg5tsYF8kFTCo8

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.