Tur O

Etter at leder av Tur-o dessverre ga seg fra turorienteringsutvalget i OK Skeidi i fjor etter lang og iherdig innsats, har vi stått uten noen som har hatt kapasitet til å overta oppgavene. På årsmøtet denne uka klarte vi heldigvis å lande en arvtager, men forsinkelsen medfører at årets opplegg for turorientering blir noe annerledes en tidligere år. 

Oppstart blir forsinket og det er pr tid ikke klart nøyaktig når det blir. Utvalget av kart vil bli noe redusert i forhold til tidligere år. Vi kommer tilbake med mer informasjon. 

Som plaster på såret tilbyr vi to gratis turer på Grasmyr og Hydrostranda med bare postflagg. Disse postene vil henge ute frem til tirsdag 16. april. Da starter vi opp med treninger, og har trening annenhver tirsdag fra 16. april. I forbindelse med disse treningene vil vi la postene henge ute som «ukas løype» i en ukes tid..

Kart for “Påskeløype” kan skrives ut selv fra vår hjemmeside eller hentes i resepsjonen til Bamble svømmehall i åpningstida (lørdag-onsdag i påsken). 

God tur i vårskogen

Styret

Kart Grasmyr

Kart Hydrostranda

About admin

Avdanka o-løper
This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.